Slovensko
Menu
Online manuál

Wellness Hotel Bešeňová hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Hotel Luka Bešeňová 174, 034 83 Bešeňová
Wellness Hotel Bešeňová

Apartmánový dom Bešeňová sa nachádza priamo v aquaparku Bešeňová a ponúka ubytovanie v apartmánoch s veľkou manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou vhodnou pre deti. Vo všetkých priestoroch je dostupné bezplatné Wi-Fi. Apartmánový dom ponúka zľavu vo výške 20 % na vstup do aquaparku. Súčasťou každej ubytovacej jednotky je terasa s výhľadom na bazén. Každé ráno sa v ubytovacom zariadení podávajú raňajky formou bufetu. V reštaurácii v apartmánovom hoteli sa podávajú pokrmy talianskej kuchyne. Na mieste je k dispozícii predajňa skipasov. Neďaleko hotela sa môžete venovať lyžovaniu a cyklistike. Najbližším letiskom je Letisko Poprad-Tatry, vzdialené 58 km.

Parkovanie Internet Wellness Bazén Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko