Slovensko
Menu
Online manuál

Lúčnica apartments Tále  

Tale 288, Bystrá Apartmánový dom Lúčnica, 976 81 Tále
Lúčnica apartments Tále

Ubytovanie Lúčnica apartments Tále sa nachádza v Táloch 14 km od miesta Chopok a ponúka výhľad na záhradu, bezplatné Wi-Fi a bezplatné súkromné parkovisko. Ubytovanie Lúčnica apartments Tále hosťom ponúka terasu, výhľad na hory, priestor na posedenie, satelitnú TV s plochou obrazovkou, kompletne vybavenú kuchyňu, v ktorej môžu využívať chladničku a umývačku riadu, ako aj súkromnú kúpeľňu, kde majú k dispozícii sprchu a sušič vlasov. K dispozícii je rúra, mikrovlnná rúra a sporák, ako aj kávovar a rýchlovarná kanvica. Ubytovanie Lúčnica apartments Tále ponúka úschovňu lyží a v jeho okolí sa môžete venovať lyžovaniu a cyklistike. Ubytovanie Lúčnica apartments Tále sa nachádza 42 km od miesta Liptovský hrad. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Lúčnica apartments Tále vzdialené 76 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko