Slovensko
Menu
Online manuál

Penzión Zunama  

Bardejovské Kúpele 4309/70A, 086 31 Bardejovské Kúpele
Penzión Zunama

Ubytovanie Penzión Zunama sa nachádza v Bardejovských Kúpeľoch 36 km od miesta Múzeum Nikifora Krynického a 37 km od miesta Železničná stanica Krynica Zdrój. Hostia tu majú k dispozícii záhradu a bezplatné Wi-Fi a využívať môžu bezplatné súkromné parkovisko. Ubytovanie sa nachádza približne 14 km od miesta Chrám sv. Františka z Assisi v Hervartove, 33 km od miesta Duklianske bojisko a 39 km od miesta Magura National Park. Každá izba v ubytovaní Penzión Zunama má šatníkovú skriňu, TV s plochou obrazovkou, súkromnú kúpeľňu a balkón s výhľadom na záhradu. Súčasťou vybavenia sú aj uteráky a posteľná bielizeň. Všetky izby majú chladničku. Hostia môžu v ubytovaní Penzión Zunama využívať slnečnú terasu. Hostia ubytovania Penzión Zunama sa môžu v Bardejovských Kúpeľoch a okolí venovať rôznym aktivitám, napríklad lyžovaniu. Ubytovanie Penzión Zunama sa nachádza 43 km od miesta Muszyna - Ruiny Zamku. Najbližšie letisko (Medzinárodné letisko Košice) je od ubytovania Penzión Zunama vzdialené 87 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko