Slovensko
Menu
Online manuál

Iren Apartment Bratislava  

23 Námestie SNP, 811 01 Bratislava
Iren Apartment Bratislava

Ubytovanie Iren Apartment Bratislava sa nachádza v Bratislave len 6 min. chôdze od miesta Michalská brána a 1,9 km od miesta Bratislava hlavná stanica. Ponúka bezplatné Wi-Fi a výhľad na mesto. Tento apartmán sa nachádza 16 min. chôdze od miesta Vyhliadková veža UFO a 4,6 km od miesta Výstavisko Incheba. Tento apartmán s viacerými spálňami (3) má obývaciu izbu, káblovú TV s plochou obrazovkou, kompletne vybavenú kuchyňu s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a kúpeľňu (1) s vaňou. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. Ubytovanie Iren Apartment Bratislava sa nachádza 3,1 km od miesta Zimný štadión Ondreja Nepelu a 16 min. chôdze od miesta Bratislavský hrad. Najbližšie letisko (Letisko M. R. Štefánika Bratislava) je od ubytovania Iren Apartment Bratislava vzdialené 10 km.

Internet Klimatizácia Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko