Slovensko
Menu
Online manuál

Chalet Alaskit Jasná  

Demänovská Dolina 378, 031 01 Demänovská Dolina
Chalet Alaskit Jasná

Ubytovanie Chalet Alaskit Jasná sa nachádza v Demänovskej Doline a ponúka bezplatné Wi-Fi, výhľad na hory, záhradu, spoločenskú miestnosť a terasu. Tento apartmán ponúka bezplatné súkromné parkovisko a nachádza sa v oblasti, kde sa hostia môžu venovať rôznym aktivitám, napríklad lyžovaniu a rybárčeniu. Tento apartmán s klimatizáciou má spálňu (1), obývaciu izbu, kompletne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a kúpeľňu (1) so sprchou a bezplatnými toaletnými potrebami. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. Personál recepcie hovorí po česky, anglicky, poľsky a rusky a rád hosťom poskytne praktické rady týkajúce sa okolia. Ubytovanie Chalet Alaskit Jasná má kúpeľné centrum. V ubytovaní Chalet Alaskit Jasná je k dispozícii prenájom bicyklov, priamy prístup k vchodu na lyžiach a úschovňa lyží. Ubytovanie Chalet Alaskit Jasná sa nachádza 8,2 km od miesta Demänovská ľadová jaskyňa a 21 km od miesta Aquapark Tatralandia. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Chalet Alaskit Jasná vzdialené 68 km. Personál ubytovania môže hosťom zabezpečiť bezplatnú kyvadlovú dopravu.

Parkovanie Internet Klimatizácia Wellness Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko