Slovensko
Menu
Online manuál

Chaty Tatra  

Tatranský Lieskovec 3057 - 3058, 05941 Tatranská Štrba
Chaty Tatra

Chata Tatra sa nachádza v lesoch Tatranského národného parku. Na mieste je k dispozícii drevená hojdačka a malý priestor na grilovanie. Izby majú súkromnú kúpeľňu a sú jednoducho zariadené dreveným nábytkom a vymaľované vo svetlých marhuľových odtieňoch. Najbližšia reštaurácia je vzdialená 500 metrov. V prípade záujmu vám personál zorganizuje túru s profesionálnym horským sprievodcom. V okolí ubytovacieho zariadenia si môžete vyskúšať skijöring, pri ktorom lyžiara ťahá kôň. Za príplatok môžete relaxovať v saune. Pri pobyte na 5 a viac nocí je 1 bezplatný vstup do sauny zahrnutý v cene ubytovania. Ubytovacie zariadenie Chaty Tatra sa nachádza 500 metrov od zastávky ozubnicovej železnice a 12 minút jazdy autom od Štrbského Plesa. Železničná stanica Štrba so spojmi do Bratislavy, Košíc alebo Prahy je vzdialená 1 km. Vedľa ubytovacieho zariadenia vedú bežkárske a cyklistické trasy. Ubytovacie zariadenie predáva aj lístky na ozubnicovú železnicu a tatranské električky. Lyžiarske stredisko Štrbské Pleso je od ubytovania vzdialené 7 km a Tatranská Lomnica je vzdialená 26 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko