Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmany Centrum  

Pavčina Lehota 75, 03101 Pavčina Lehota
Apartmany Centrum

Apartmány Centrum sú vzdialené 6 km od Liptovského Mikuláša a ponúkajú vám terasu s grilom a záhradu s detským ihriskom. V celej budove môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. Na mieste sa nachádza súkromné parkovisko. V ubytovacích jednotkách sú vám k dispozícii kompletne vybavená kuchynka, obývací priestor so satelitnou TV s plochou obrazovkou a vlastná kúpeľňa. Na mieste môžete relaxovať v spoločnej obývacej izbe s krbom. Lyžiarske stredisko Žiarce je situované vo vzdialenosti 800 metrov. Do reštaurácií a obchodov prídete za 10 minút. Aquapark Tatralandia sa nachádza 8 km a lyžiarske stredisko Jasná 7 km od apartmánov. Autobusová zastávka je vzdialená 10 metrov. Zašportovať si môžete na neďalekých tenisových kurtoch.

Parkovanie Internet Bazén Upratovacie služby Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko