Slovensko
Menu
Online manuál

Penzion Sileo hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Rackova Dolina 1435, 032 42 Pribylina
Penzion Sileo

Penzión Sileo je situovaný priamo pri lese a rieke, obklopený Vysokými Tatrami a vzdialený iba 1 km od Pribyliny. Ponúka ubytovanie v priestoroch dreveného domčeka s veľkou záhradou a služby reštaurácie. Dvojlôžkové izby sú zariadené v unikátnom horskom štýle, ladené vo farbách horských byliniek a kvetov. Majú vlastné kúpeľne, sú vybavené satelitnou TV a poskytujú výhľad na okolité lesy. K dispozícii je vám tu bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. V reštaurácii s barom a krbom priamo na mieste sa podávajú jedlá slovenskej kuchyne. Ako hostia penziónu Sileo môžete využiť zľavu v kúpeľnom centre Permon, vzdialenom 8 km od ubytovania. Na vyžiadanie je možné zorganizovať rozličné sezónne aktivity ako rafting na rieke Belá, geo-caching (hľadanie skrýš s objektami pomocou geografických súradníc) či jazdu na švorkolkách. Skanzen Pribylina sa nachádza 1 km od penziónu. Prírodné minerálne pramene, termálne kúpalisko v Liptovskom Jáne a lyžiarsky areál Javorovica sú vzdialené 12 km. Autobusová zastávka sa nachádza 2 km od penziónu a na vyžiadanie je možné zabezpečiť kyvadlovú dopravu z alebo do penziónu zdarma. Železničná stanica v Liptovskom Hrádku je vzdialená 8 km. Na mieste môžete využívať bezplatné parkovisko.

Parkovanie Internet Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko