Slovensko
Menu
Online manuál

Chalupa Tália  

Bodice č.4, 031 01 Liptovský Mikuláš
Chalupa Tália

Chalupa Tália s bezplatným Wi-Fi.sa nachádza v Liptovskom Mikuláši, 5 km od Aquaparku Tatralandia a 1 hodinu jazdy od Vysokých Tatier. Izby majú balkón s výhľadom na hory, kompletne vybavenú kuchynku s jedálňou, obývaciu izbu so satelitnou TV a kúpeľňu so sprchovacím kútom a sušičom vlasov. V chalupe Tália môžu hostia využívať záhradu, gril a terasu, ako aj úschovňu lyží. Pre deti je pripravené detské ihrisko. Priamo na mieste alebo v okolí sa môžu hostia venovať rôznym aktivitám vrátane lyžovania, cyklistiky a pešej turistiky. Na mieste sa nachádza bezplatné parkovisko. Supermarket je vzdialený 300 metrov, reštaurácia 700 metrov a kaviareň 100 metrov od chalupy. Demänovská dolina je situovaná vo vzdialenosti 3 km a lyžiarsky areál Jasná 10 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko