Slovensko
Menu
Online manuál

Ubytovanie LISKA hodnotenie hodnotenie  

RADAVA 406, 941 47 Radava
Ubytovanie LISKA

Ubytovanie Ubytovanie LISKA sa nachádza v Radave v oblasti Nitriansky kraj 34 km od miesta Výstavisko Agrokomplex v Nitre. Ponúka bezplatné Wi-Fi, detské ihrisko, záhradu a bezplatné súkromné parkovisko. Každá ubytovacia jednotka má kompletne vybavenú kuchyňu s chladničkou, priestor na posedenie s rozkladacou pohovkou, TV s plochou obrazovkou a súkromnú kúpeľňu so sprchou a bezplatnými toaletnými potrebami. Hostia majú k dispozícii aj mikrovlnnú rúru, sporák a rýchlovarnú kanvicu. Na mieste je k dispozícii terasa a v blízkosti ubytovania Ubytovanie LISKA sa môžete venovať cyklistike. Ubytovanie Ubytovanie LISKA sa nachádza 33 km od miesta Kaštieľ Mojmírovce a 47 km od miesta Námestie Európy. Najbližšie letisko (Letisko Piešťany) je od ubytovania Ubytovanie LISKA vzdialené 108 km.

Parkovanie Internet Klimatizácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko