Slovensko
Menu
Online manuál

Šarmír Apartmány  

Bobrovec 534, 032 21 Bobrovec
Šarmír Apartmány

Apartmány Šarmír sa nachádzajú v obci Bobrovec, 31 km od mesta Zakopané a 47 km od lyžiarskeho strediska Białka Tatrzanska. Ponúka záhradu a bezplatné súkromné parkovisko. Jednotky sú vybavené TV a niektoré majú terasu a/alebo balkón s výhľadom na hory alebo do záhrady. K dispozícii je tiež kuchyňa, ktorá je vybavená rúrou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou, varnou doskou a rýchlovarnou kanvicou. Súčasťou každej jednotky je súkromná kúpeľňa so sprchovacím kútom a bezplatnými toaletnými potrebami. Počas pobytu môžete využívať bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet. K vybaveniu ubytovania patrí aj gril. Ubytovacie zariadenie ponúka úschovňu lyží a bezplatnú požičovňu bicyklov. Okolie poskytuje dobré podmienky na viaceré aktivity, napríklad lyžovanie či cyklistiku. Apartmány sú vzdialené 44 km od obce Tatranská Bukovina a 46 km od najbližšieho letiska Poprad-Tatry.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko