Slovensko
Menu
Online manuál

PRIVILEGED LESNÁ - with Garden Terrace, Tatranská Lomnica 2 km hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Hotel Lesná – 1. poschodie, Stará Lesná 157, 059 60 Stará Lesná
PRIVILEGED LESNÁ - with Garden Terrace, Tatranská Lomnica 2 km

Ubytovacie zariadenie PRIVILEGED LESNÁ - with Garden Terrace, Tatranská Lomnica 2 km sa nachádza na okraji obce Tatranská Lomnica uprostred Tatranského národného parku a ponúka ubytovanie na 1. poschodí ubytovania Hotel Lesná v súkromí s veľkou záhradnou terasou, bezplatným Wi-Fi a parkovaním zadarmo. Mountain Wellness centrum v ubytovaní Hotel Horizont, do ktorého sa dostanete pešo za 2 minúty, je k dispozícii za príplatok (v závislosti od kapacity). Do AquaCity Poprad vám ubytovanie môže zabezpečiť zľavnené lístky a špeciálne rodinné balíčky. V reštaurácii Hotela Horizont, vzdialenej len 180 metrov od ubytovania, si môžete vychutnať raňajky formou bufetu a večere. V reštaurácii Hotela Lesná, známej svojím kulinárskym umením, si môžete vybrať z menu à la carte. Vo všetkých apartmánoch máte k dispozícii obývaciu izbu, vstup na záhradnú terasu a dobre vybavenú kuchyňu. Izba s manželskou posteľou je vybavená chladničkou a príslušenstvom na prípravu kávy/čaju. Môže byť spojená s apartmánom a spolu tak vytvoria apartmán s 2 spálňami, 2 kúpeľňami a 2 vchodmi pre skupiny až 8 osôb. Vo Vysokých Tatrách sa môžete venovať rôznym aktivitám, ako sú lyžovanie, pešia turistika, cyklistika a golf. V okolí môžete navštíviť aquapark Aquacity Poprad, do ktorého sa dostanete krátkou jazdou autom, alebo niekoľko lokalít a jaskýň zapísaných na Zozname svetového dedičstva UNESCO, ktoré sa nachádzajú v okruhu 1 hodiny jazdy.

Parkovanie Internet Wellness Bazén Reštaurácia Upratovacie služby

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko