Slovensko
Menu
Online manuál

Studio Pohoda Na Razcesti Cingov Slovensky Raj  

1152 Čingov, 052 01 Spišské Tomášovce
Studio Pohoda Na Razcesti Cingov Slovensky Raj

Ubytovanie Studio Pohoda Na Razcesti Cingov Slovensky Raj sa nachádza v Spišských Tomášovciach 37 km od miesta Spišský hrad, 40 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa a 18 km od miesta Katedrála sv. Jakuba v Levoči. Má výhľad na hory av celom ubytovaní môžu hostia využívať bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán ponúka viacero spální (2), satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchynku s chladničkou a mikrovlnnou rúrou a kúpeľňu (1) so sprchou. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. Ubytovanie Studio Pohoda Na Razcesti Cingov Slovensky Raj vám môže zabezpečiť prenájom bicyklov a neďaleko sa môžete venovať turistike a cyklistike. Ubytovanie Studio Pohoda Na Razcesti Cingov Slovensky Raj sa nachádza 26 km od miesta AquaCity Poprad a 28 km od miesta Námestie svätého Egídia v Poprade. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Studio Pohoda Na Razcesti Cingov Slovensky Raj vzdialené 30 km.

Parkovanie Internet Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko