Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmán Fiona  

Termálna 1288/38 apartmán F 303, 059 52 Veľká Lomnica
Apartmán Fiona

Ubytovanie Apartmán Fiona sa nachádza vo Veľkej Lomnici len 38 km od miesta Štrbské pleso a hostia tu majú k dispozícii terasu, bar a spoločnú kuchyňu. Toto klimatizované ubytovanie sa nachádza 25 km od miesta Chodník korunami stromov a na mieste môžu hostia využívať bezplatné Wi-Fi a súkromné parkovisko. Tento apartmán má spálne (2), kúpeľňu (1), kompletne vybavenú kuchynku a balkón s výhľadom na hory. Súčasťou vybavenia sú aj uteráky, posteľná bielizeň, satelitná TV s plochou obrazovkou a jedálenský kút. Personál recepcie hovorí po česky, anglicky, poľsky a rusky a hostia ho môžu v prípade potreby požiadať o informácie o okolí. Po dni strávenom turistikou, lyžovaním alebo cyklistikou môžu hostia relaxovať v záhrade alebo v spoločenskej miestnosti. Ubytovanie Apartmán Fiona sa nachádza 42 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa a 46 km od miesta Termálne kúpele Bania. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Apartmán Fiona vzdialené 14 km.

Parkovanie Internet Klimatizácia Wellness Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko