Slovensko
Menu
Online manuál

Ubytovanie V Súkromí Samuel  

Stará Myjava 292, 907 01 Myjava
Ubytovanie V Súkromí Samuel

Ubytovanie Ubytovanie V Súkromí Samuel sa nachádza v Myjave 38 km od miesta Kúpele Piešťany. Hostia tu majú k dispozícii sezónny vonkajší bazén, súkromné parkovisko, záhradu a spoločenskú miestnosť. K dispozícii je terasa a spoločná kuchyňa. Ubytovanie ponúka službu opatrovania detí a bezplatné Wi-Fi v celom ubytovaní. Každá izba v ubytovaní Ubytovanie V Súkromí Samuel má šatníkovú skriňu a TV. V každej izbe v ubytovaní Ubytovanie V Súkromí Samuel nájdete posteľnú bielizeň a uteráky. Hostia môžu v ubytovaní Ubytovanie V Súkromí Samuel využívať detské ihrisko. Hostia ubytovania Ubytovanie V Súkromí Samuel sa môžu v Myjave a okolí venovať rôznym aktivitám, napríklad turistike a lyžovaniu. Ubytovanie Ubytovanie V Súkromí Samuel sa nachádza 27 km od miesta Chateau Krakovany a 31 km od miesta Čachtnický hrad. Najbližšie letisko (Letisko Piešťany) je od ubytovania Ubytovanie V Súkromí Samuel vzdialené 40 km.

Parkovanie Internet Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko