Slovensko
Menu
Online manuál

Penzion Relax  

Východná 38, 971 01 Prievidza
Penzion Relax

Penzón Relax s grilom a záhradou sa nachádza v Prievidzi. K dispozícii v ňom máte aj terasu a spoločný salónik. Nechýba bezplatné Wi-Fi a na mieste môžete parkovať na bezplatnom súkromnom parkovisku. Všetky izby sú vybavené šatníkom a TV a majú súkromnú kúpeľňu. Niektoré izby v penzióne Relax majú výhľad do záhrady. Vo všetkých nájdete balkón. V reštaurácii priamo na mieste si môžete vychutnať rôzne jedlá európskej a talianskej kuchyne. V okolí sa môžete venovať lyžovaniu, cyklistike, turistike a ďalším aktivitám. Turčianske Teplice sú vzdialené 37 km a Rajecké Teplice sú vzdialené 49 km. Najbližšie letisko Piešťany sa nachádza vo vzdialenosti 96 km od penziónu Relax.

Parkovanie Internet Klimatizácia Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko