Slovensko
Menu
Online manuál

Drevenice Wars & Sawa  

Oscadnica 2087, 023 01 Oščadnica
Drevenice Wars & Sawa

Ubytovacie zariadenie Wars & Sawa sa nachádza v meste Oščadnica, 5 km od lyžiarskeho strediska Park Snow Veľká Rača a 2,6 km od strediska Laliky. Ponúka ubytovanie s bezplatným Wi-Fi a saunu. Sauna sa nachádza ubytovacom zariadení. V niektorých ubytovacích jednotkách je aj kuchynka s mikrovlnnou rúrou a chladničkou. Súčasťou dovolenkového domu je terasa. Na požiadanie je možné zabezpečiť stravu a donášku potravín. Na mieste je k dispozícii úschovňa lyží a v bezprostrednej blízkosti ubytovacieho zariadenia Wars & Sawa sa môžete lyžovať. Lyžiarske stredisko Dedovka je vzdialené 3,1 km od ubytovania.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko