Slovensko
Menu
Online manuál

Forest Park by Zoom Apartments  

Mokrohájska cesta 10, Bratislava-Karlova Ves, Slovakia 6th floor, 841 04 Bratislava
Forest Park by Zoom Apartments

Ubytovanie Forest Park by Zoom Apartments sa nachádza približne 4,9 km od miesta Michalská brána. Ponúka výhľad na hory a má balkón a rýchlovarnú kanvicu. Ubytovanie sa nachádza 4,2 km od miesta Bratislava hlavná stanica a hostia tu majú k dispozícii záhradu a bezplatné súkromné parkovisko. Tento apartmán s klimatizáciou má spálňu (1), obývaciu izbu, kompletne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a kúpeľňu (1) s vaňou a bezplatnými toaletnými potrebami. Hostia tu môžu využívať satelitnú TV s plochou obrazovkou a Blu-ray prehrávač. Ubytovanie Forest Park by Zoom Apartments má slnečnú terasu a detské ihrisko. Ubytovanie Forest Park by Zoom Apartments sa nachádza 5 km od miesta Bratislavský hrad a 6,4 km od miesta Zimný štadión Ondreja Nepelu. Najbližšie letisko (Letisko M. R. Štefánika Bratislava) je od ubytovania Forest Park by Zoom Apartments vzdialené 18 km.

Parkovanie Internet Klimatizácia Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko