Slovensko
Menu
Online manuál

Kamzík Donovaly  

Donovaly 400, 976 39 Donovaly
Kamzík Donovaly

Ubytovanie Kamzík Donovaly sa nachádza na Donovaloch len 24 km od miesta Skanzen Vlkolínec. Hostia tu majú k dispozícii terasu, bar, priamy prístup k vchodu na lyžiach a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán ponúka bezplatné súkromné parkovisko a nachádza sa v oblasti, kde sa hostia môžu venovať rôznym aktivitám, napríklad turistike, lyžovaniu a cyklistike. Tento apartmán má spálne (2), kúpeľňu (1), kompletne vybavenú kuchyňu a balkón s výhľadom na hory. Súčasťou vybavenia sú aj uteráky, posteľná bielizeň a satelitná TV s plochou obrazovkou. Ubytovanie Kamzík Donovaly vám môže zabezpečiť prenájom lyžiarskeho vybavenia aj bicyklov. Ubytovanie Kamzík Donovaly sa nachádza 37 km od miesta Thermal Park Bešeňová a 38 km od miesta Drevený artikulárny kostol Hronsek UNESCO. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Kamzík Donovaly vzdialené 102 km.

Parkovanie Internet Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko