Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmán Slavkov - Veľký Slavkov  

Tatranská 4, 059 91 Veľký Slavkov
Apartmán Slavkov - Veľký Slavkov

Ubytovanie Apartmán Slavkov - Veľký Slavkov sa nachádza vo Veľkom Slavkove 25 km od miesta Štrbské pleso, 29 km od miesta Chodník korunami stromov a 35 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa. Hostia tu majú k dispozícii terasu. Na mieste je k dispozícii reštaurácia, bezplatné súkromné parkovisko a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má viacero spální (2), satelitnú TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a rúrou, práčku a kúpeľňu (1) s vaňou. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. V ubytovaní Apartmán Slavkov - Veľký Slavkov môžu hostia využívať detské ihrisko. Ubytovanie Apartmán Slavkov - Veľký Slavkov sa nachádza 47 km od miesta Spišský hrad. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Apartmán Slavkov - Veľký Slavkov vzdialené 5 km.

Parkovanie Internet Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko