Slovensko
Menu
Online manuál

Horvát Family Residence  

Lúčky 84, 034 82 Lúčky
Horvát Family Residence

Ubytovanie Horvát Family Residence sa nachádza približne 23 km od miesta Oravský hrad. Ponúka výhľad na záhradu a má balkón a kávovar. Tento dovolenkový dom má bezplatné súkromné parkovisko a ponúka spoločnú kuchyňu a bezplatné Wi-Fi. Tento dovolenkový dom má spálne (3), viacero kúpeľní (3), kompletne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Súčasťou vybavenia sú aj uteráky, posteľná bielizeň, satelitná TV s plochou obrazovkou a jedálenský kút. Ubytovanie Horvát Family Residence má množstvo wellness zariadení vrátane sauny a vírivky. Po dni strávenom turistikou, lyžovaním alebo cyklistikou môžu hostia relaxovať v záhrade alebo v spoločenskej miestnosti. Ubytovanie Horvát Family Residence sa nachádza 25 km od miesta Aquapark Tatralandia a 27 km od miesta Demänovská ľadová jaskyňa. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Horvát Family Residence vzdialené 72 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko