Slovensko
Menu
Online manuál

Trio Tatry  

Stary Smokovec 19024, 062 01 Starý Smokovec
Trio Tatry

Ubytovanie Trio Tatry sa nachádza v Starom Smokovci 18 km od miesta Štrbské pleso a 25 km od miesta Chodník korunami stromov. Ponúka reštauráciu. Hostia môžu využívať bezplatné Wi-Fi a na mieste je k dispozícii súkromné parkovisko. Každá ubytovacia jednotka má balkón s výhľadom na hory, satelitnú TV s plochou obrazovkou, dobre vybavenú kuchyňu a súkromnú kúpeľňu so sprchou a sušičom vlasov. K dispozícii je aj chladnička, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, kávovar a rýchlovarná kanvica. Ak máte chuť preskúmať túto oblasť, v okolí sa môžete venovať turistike a lyžovaniu. Ubytovanie Trio Tatry sa nachádza 44 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa a 46 km od miesta Termálne kúpele Bania. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Trio Tatry vzdialené 16 km.

Parkovanie Internet Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko