Slovensko
Menu
Online manuál

Wellness drevenica Hájenka Zázrivá hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

414 Stred, 027 05 Zázrivá
Wellness drevenica Hájenka Zázrivá

Ubytovanie Wellness drevenica Hájenka Zázrivá sa nachádza v Zázrivej 28 km od miesta Oravský hrad a má výhľad na rieku, bezplatné Wi-Fi a bezplatné súkromné parkovisko. Ubytovanie ponúka vírivku a saunu. Každá ubytovacia jednotka má terasu s výhľadom na hory, káblovú TV s plochou obrazovkou, priestor na posedenie, dobre vybavenú kuchyňu a súkromnú kúpeľňu so sprchou, bezplatnými toaletnými potrebami a sušičom vlasov. K dispozícii je chladnička, rúra a mikrovlnná rúra, ako aj kávovar a rýchlovarná kanvica. Hostia ubytovania Wellness drevenica Hájenka Zázrivá si na mieste môžu zahrať biliard a v okolí tráviť čas turistikou alebo lyžovaním. Ubytovanie Wellness drevenica Hájenka Zázrivá sa nachádza 46 km od miesta Skanzen Vlkolínec a 47 km od miesta Thermal Park Bešeňová. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Wellness drevenica Hájenka Zázrivá vzdialené 111 km.

Parkovanie Internet Wellness Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko