Slovensko
Menu
Online manuál

Loft v historickom centre  

Matúšova 74/20, 911 01 Trenčín
Loft v historickom centre

Ubytovanie Loft v historickom centre sa nachádza približne 44 km od miesta hrad Hrádok. Ponúka výhľad na záhradu a má patio a rýchlovarnú kanvicu. Ubytovanie sa nachádza 38 km od miesta Čachtnický hrad a hostia tu majú k dispozícii bar a bezplatné súkromné parkovisko. Tento apartmán má spálňu (1), kúpeľňu (1), kompletne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na mesto. Súčasťou vybavenia sú aj uteráky, posteľná bielizeň, satelitná TV s plochou obrazovkou a jedálenský kút. V ubytovaní Loft v historickom centre môžu hostia využívať gril. Ubytovanie Loft v historickom centre sa nachádza 45 km od miesta Kaštieľ Moravany nad Váhom a 20 km od miesta Beckovský hrad. Najbližšie letisko (Letisko Piešťany) je od ubytovania Loft v historickom centre vzdialené 41 km.

Parkovanie Internet Klimatizácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko