Slovensko
Menu
Online manuál

Apartment Luna Hrebienok C108 hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

22 Starý Smokovec C108, 062 01 Starý Smokovec
Apartment Luna Hrebienok C108

Ubytovanie Apartment Luna Hrebienok C108 sa nachádza v Starom Smokovci a ponúka bezplatné Wi-Fi, výhľad na hory, záhradu, terasu a bar. Na mieste je k dispozícii reštaurácia a bezplatné súkromné parkovisko. Tento apartmán má balkón, viacero spální (2), obývaciu izbu a dobre vybavenú kuchynku s chladničkou a sporákom. Kúpeľňa má sprchu a sušič vlasov a k dispozícii sú uteráky a posteľná bielizeň. Ak máte chuť preskúmať túto oblasť, v okolí sa môžete venovať turistike. Ubytovanie Apartment Luna Hrebienok C108 sa nachádza 18 km od miesta Štrbské pleso a 25 km od miesta Chodník korunami stromov. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Apartment Luna Hrebienok C108 vzdialené 15 km.

Parkovanie Internet Wellness Reštaurácia

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko