Slovensko
Menu
Online manuál

Bolle Apartments , historical centre  

61 Kováčska, 040 01 Košice
Bolle Apartments , historical centre

Ubytovanie Bolle Apartments, historical centre sa nachádza v Košiciach neďaleko zaujímavých miest Dóm sv. Alžbety a Železničná stanica Košice. Hostia majú k dispozícii záhradu a bar. Hostia môžu v celom ubytovaní využívať bezplatné Wi-Fi a na mieste je k dispozícii súkromné parkovisko. Niektoré ubytovacie jednotky majú satelitnú TV s plochou obrazovkou, kompletne vybavenú kuchyňu s chladničkou a súkromnú kúpeľňu so sprchou a sušičom vlasov. Ubytovanie Bolle Apartments, historical centre sa nachádza 1,7 km od miesta Steel Aréna a 32 km od miesta Kojšovská hoľa. Najbližšie letisko (Medzinárodné letisko Košice) je od ubytovania Bolle Apartments, historical centre vzdialené 7 km.

Parkovanie Internet Klimatizácia Upratovacie služby

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko