Slovensko
Menu
Online manuál

Apartment Tiliana  

Tatranská Lomnica, 059 60 Tatranská Lomnica
Apartment Tiliana

Ubytovanie Apartment Tiliana sa nachádza v Tatranskej Lomnici 24 km od miesta Štrbské pleso a 39 km od miesta Termálne kúpele Bania. Ponúka výhľad na hory a hostia tu majú k dispozícii terasu. Ubytovanie sa nachádza 18 km od miesta Chodník korunami stromov a hostia tu majú k dispozícii bezplatné Wi-Fi a súkromné parkovisko na mieste. Tento apartmán s výhľadom na mesto má balkón, ako aj spálňu (1), obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchynku s chladničkou a umývačkou riadu a kúpeľňu (1) so sprchou. Ubytovanie Apartment Tiliana sa nachádza 48 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa a 49 km od miesta Kasprov vrch. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Apartment Tiliana vzdialené 14 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko