Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmány pod Slavkáčom - Vysoké Tatry  

Horný Slavkov, 059 91 Veľký Slavkov
Apartmány pod Slavkáčom - Vysoké Tatry

Ubytovanie Apartmány pod Slavkáčom - Vysoké Tatry sa nachádza vo Veľkom Slavkove v oblasti Prešovský kraj 21 km od miesta Štrbské pleso. Ponúka bezplatné Wi-Fi, vybavenie na grilovanie, záhradu a bezplatné súkromné parkovisko. Každá ubytovacia jednotka má kompletne vybavenú kuchyňu s jedálenským stolom, satelitnú TV s plochou obrazovkou a súkromnú kúpeľňu so sprchou, sušičom vlasov a papučami. K dispozícii je aj chladnička, mikrovlnná rúra a rýchlovarná kanvica. Na mieste je k dispozícii terasa a v blízkosti ubytovania Apartmány pod Slavkáčom - Vysoké Tatry sa môžete venovať turistike aj lyžovaniu. Ubytovanie Apartmány pod Slavkáčom - Vysoké Tatry sa nachádza 25 km od miesta Chodník korunami stromov a 40 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Apartmány pod Slavkáčom - Vysoké Tatry vzdialené 7 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko