Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmán Albert v Spa dedinke  

28 Plánočkova, 962 37 Zvolen
Apartmán Albert v Spa dedinke

Ubytovanie Apartmán Albert v Spa dedinke sa nachádza vo Zvolene 35 km od miesta Kremnický zámok a ponúka balkón, záhradu a bezplatné Wi-Fi. Tento dovolenkový dom ponúka bezplatné súkromné parkovisko a nachádza sa v oblasti, kde sa hostia môžu venovať rôznym aktivitám, napríklad turistike a rybárčeniu. Tento dovolenkový dom má spálne (4), viacero kúpeľní (2), kompletne vybavenú kuchyňu a terasu s výhľadom na hory. Súčasťou vybavenia sú aj uteráky, posteľná bielizeň a satelitná TV s plochou obrazovkou. Ubytovanie má aj viacero kúpeľní (2) so sprchou, s vaňou, bezplatnými toaletnými potrebami a sušičom vlasov. Hostia môžu v ubytovaní Apartmán Albert v Spa dedinke využívať gril. Ubytovanie Apartmán Albert v Spa dedinke môže hosťom zabezpečiť prenájom bicyklov. Ubytovanie Apartmán Albert v Spa dedinke sa nachádza 6,3 km od miesta Zvolenský zámok a 10 km od miesta Drevený artikulárny kostol Hronsek UNESCO. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Apartmán Albert v Spa dedinke vzdialené 145 km.

Parkovanie Internet Wellness Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko