Slovensko
Menu
Online manuál

After Six Apartment  

Tomášikova 5/B 6th floor, 821 01 Bratislava
After Six Apartment

Ubytovanie After Six Apartment sa nachádza približne 3,7 km od miesta Zimný štadión Ondreja Nepelu. Ponúka výhľad na mesto a hostia tu majú k dispozícii terasu a balkón. Tento apartmán má aj bezplatné Wi-Fi a výhľad na záhradu. Tento apartmán s klimatizáciou má spálňu (1), obývaciu izbu, kompletne vybavenú kuchyňu s chladničkou a kávovarom a kúpeľňu (1) so sprchou a bezplatnými toaletnými potrebami. Súčasťou vybavenia sú uteráky a posteľná bielizeň. Ubytovanie After Six Apartment sa nachádza 5,5 km od miesta Bratislava hlavná stanica a 5,6 km od miesta Michalská brána. Najbližšie letisko (Letisko M. R. Štefánika Bratislava) je od ubytovania After Six Apartment vzdialené 6 km.

Parkovanie Internet Klimatizácia Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko