Slovensko
Menu
Online manuál

Liptovské Chaty  

Liptovský Trnovec, 03101 Liptovský Mikuláš
Liptovské Chaty

Ubytovacie zariadenie Liptovské chaty sa nachádza v obci Liptovský Trnovec a ponúka ubytovanie v 2 chalupách s vlastným stravovaním. Z ubytovania je výhľad na hory. Na mieste je k dispozícii bezplatné súkromné parkovisko a vo všetkých priestoroch ubytovania je dostupné bezplatné Wi-Fi. Každá chalupa má jedálenský priestor a kuchyňu. K vybaveniu patrí aj TV. Za chalupami sa nachádza detské ihrisko a športový areál. Okolitá oblasť ponúka vhodné podmienky na lyžovanie a pešiu turistiku. Ubytovanie je vzdialené 1 km od Aquaparku Tatralandia a 20 minút jazdy autom od Liptovského Mikuláša a lyžiarskeho strediska Jasná. Tatranský národný park a Národný park Nízke Tatry sa nachádzajú v okruhu 20 km od ubytovania.

Parkovanie Internet Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko