Slovensko
Menu
Online manuál

Apartment at Sedliacky Dvor - Brezno  

Hlinik 7, 97701 Brezno
Apartment at Sedliacky Dvor - Brezno

Apartment at Sedliacky Dvor - Brezno sa nachádza v pokojnom údolí v lokalite Rohožná s výhľadom na Národný park Muránska planina a Národný park Nízke Tatry. Ponúka ubytovanie so súkromnou kúpeľňou, vonkajší bazén, terasu, záhradu s grilom, stolný tenis a krb. K dispozícii je bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet vo všetkých priestoroch a možnosť pomáhať na farme. Ubytovať sa môžete v izbách a apartmánoch so súkromným vchodom, ktoré sú zariadené vo vidieckom štýle a sú vykurované drevom. K dispozícii je i posedenie. V apartmánoch sa okrem toho nachádza aj krb, rozkladacia pohovka a dobre vybavená kuchyňa s jedálenským kútom. Najbližšia reštaurácia je vzdialená 1,2 km a obchod s potravinami nájdete necelých 1,5 km odtiaľto. Mnoho ďalších reštaurácií a obchodov nájdete v Brezne, vzdialenom 7 km. Za príplatok si môžete nechať do izby priniesť raňajky alebo potraviny. Hostia si môžu tiež dopriať masáže, ktoré sú k dispozícii za príplatok a na základe predchádzajúcej žiadosti. Trasy na pešiu turistiku a výlety na horských bicykloch začínajú priamo pri ubytovacom zariadení. Lyžovanie si môžete užiť v lyžiarskom areáli Chopok, ktorý sa nachádza 15 km od ubytovacieho zariadenia a jazda na starobylom vlaku do skanzenu v lese začína v obci Čierny Balog, ktorá je vzdialená 15 km odtiaľto.

Parkovanie Internet Bazén

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko