Slovensko
Menu
Online manuál

Chata Janik DUCHONKA  

Lokalita Duchonka č. chaty 1276, 956 22 Duchonka
Chata Janik DUCHONKA

Ubytovanie Chata Janik DUCHONKA sa nachádza v destinácii Duchonka 40 km od miesta Kúpele Piešťany, 24 km od miesta hrad Hrádok a 29 km od miesta Kaštieľ rodu Apponyiovcov. Hostia tu majú k dispozícii vybavenie na grilovanie. Toto ubytovanie na pláži má balkón, bezplatné súkromné parkovisko a bezplatné Wi-Fi. Tento dovolenkový dom s výhľadom na hory ponúka terasu, ako aj viacero spální (2), obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu s chladničkou a rúrou a viacero kúpeľní (2) so sprchou. V tomto ubytovaní hostia nájdu uteráky a posteľnú bielizeň. Po dni strávenom turistikou alebo cyklistikou môžu hostia relaxovať v záhrade alebo v spoločenskej miestnosti. Ubytovanie Chata Janik DUCHONKA sa nachádza 40 km od miesta Kaštieľ Moravany nad Váhom a 49 km od miesta Chateau Krakovany. Najbližšie letisko (Letisko Piešťany) je od ubytovania Chata Janik DUCHONKA vzdialené 46 km.

Parkovanie Internet Klimatizácia Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko