Slovensko
Menu
Online manuál

Chata u Mikiho Krahule  

Krahule 13, 967 01 Krahule
Chata u Mikiho Krahule

Ubytovanie Chata u Mikiho Krahule sa nachádza 7,5 km od miesta Kremnický zámok a hostia tu majú k dispozícii spoločenskú miestnosť, bezplatné Wi-Fi, spoločnú kuchyňu a recepciu s nepretržitou prevádzkou. Táto horská chata s balkónom sa nachádza v oblasti, kde sa hostia môžu venovať rôznym aktivitám, napríklad turistike a lyžovaniu. Táto horská chata s výhľadom na mesto má terasu, ako aj viacero spální (4), obývaciu izbu, TV s plochou obrazovkou, vybavenú kuchyňu a kúpeľňaviacero kúpeľní (2) so sprchou a vírivkou. V ubytovaní Chata u Mikiho Krahule je k dispozícii súkromné parkovisko. Hostia ubytovania Chata u Mikiho Krahule môžu využívať saunu a vírivku. V ubytovaní Chata u Mikiho Krahule môžete využívať priamy prístup k vchodu na lyžiach a gril. Ubytovanie Chata u Mikiho Krahule sa nachádza 39 km od miesta Bojnický zámok a 41 km od miesta Zvolenský zámok. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Chata u Mikiho Krahule vzdialené 163 km.

Parkovanie Internet Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko