Slovensko
Menu
Online manuál

Richňava park  

Malé Richnavské jazero, 969 81 Štiavnické Bane
Richňava park

Ubytovanie Richňava park sa nachádza v destinácii Štiavnické Bane v oblasti Banskobystrický kraj 7,7 km od miesta Chrám sv. Kataríny. Ponúka bezplatné Wi-Fi, detské ihrisko, záhradu a bezplatné súkromné parkovisko. Ubytovanie Richňava park hosťom ponúka terasu, výhľad na záhradu, priestor na posedenie, satelitnú TV s plochou obrazovkou, kompletne vybavenú kuchyňu, v ktorej nájdu chladničku a umývačku riadu, ako aj súkromnú kúpeľňu so sprchou. K dispozícii je rúra, mikrovlnná rúra a sporák, ako aj rýchlovarná kanvica. Na mieste je k dispozícii gril a v blízkosti ubytovania Richňava park sa môžete venovať lyžovaniu aj cyklistike. Ubytovanie Richňava park sa nachádza 7,7 km od miesta New Chateau Banska Stiavnica a 8,1 km od miesta Starý hrad Banská Štiavnica. Najbližšie letisko (Medzinárodné letisko Ferenca Liszta Budapešť) je od ubytovania Richňava park vzdialené 152 km.

Parkovanie Internet Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko