Slovensko
Menu
Online manuál

Nebo nad Štiavnicou - zelená chalupa s výhľadom  

12 Jozefa Kollára, 969 01 Banská Štiavnica
Nebo nad Štiavnicou - zelená chalupa s výhľadom

Ubytovanie Nebo nad Štiavnicou - zelená chalupa s výhľadom sa nachádza približne 50 km od miesta Kremnický zámok. Ponúka výhľad na mesto a hostia tu majú k dispozícii záhradu a patio. Tento dovolenkový dom ponúka bezplatné súkromné parkovisko a nachádza sa v oblasti, kde sa hostia môžu venovať rôznym aktivitám, napríklad turistike, jazde na koni a potápaniu. Tento dovolenkový dom ponúka terasu, spálňu (1), obývaciu izbu a dobre vybavenú kuchynku s chladničkou a rúrou. V tomto ubytovaní sa nachádza detské ihrisko a gril a v jeho blízkom okolí sa hostia môžu venovať rybárčeniu. Ubytovanie Nebo nad Štiavnicou - zelená chalupa s výhľadom sa nachádza 5,6 km od miesta Chrám sv. Kataríny a 5,6 km od miesta New Chateau Banska Stiavnica. Najbližšie letisko (Medzinárodné letisko Ferenca Liszta Budapešť) je od ubytovania Nebo nad Štiavnicou - zelená chalupa s výhľadom vzdialené 153 km.

Parkovanie

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko