Slovensko
Menu
Online manuál

Ubytovanie SASINKOVA  

15 Sasinkova, 010 01 Žilina
Ubytovanie SASINKOVA

Ubytovanie Ubytovanie SASINKOVA sa nachádza v Žiline 13 km od miesta Strečniansky hrad a 2 km od miesta Budatínsky zámok a ponúka TV s plochou obrazovkou. Hostia môžu využívať bezplatné Wi-Fi a na mieste je k dispozícii súkromné parkovisko. Každá ubytovacia jednotka má kompletne vybavenú súkromnú kúpeľňu, v ktorej hostia nájdu vaňu alebo sprchu a bezplatné toaletné potreby. Ubytovanie Ubytovanie SASINKOVA sa nachádza 12 km od miesta Lietavský hrad a 45 km od miesta Snowland Valčianska dolina. Najbližšie letisko (Letisko Leoša Janáčka Ostrava) je od ubytovania Ubytovanie SASINKOVA vzdialené 107 km.

Parkovanie Internet Upratovacie služby

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko