Slovensko
Menu
Online manuál

Privat Sabaka - Chalupa pod Kriváňom vo Východnej  

Školská 798, 032 32 Východná
Privat Sabaka - Chalupa pod Kriváňom vo Východnej

Privat Sabaka - Chalupa pod Kriváňom vo Východnej sa nachádza vo Východnej na Liptove a ponúka panoramatický výhľad na Vysoké Tatry a ubytovanie s vlastným stravovaním, bezplatným Wi-Fi, biliardom a stolným futbalom. Privat Sabaka - Chalupa pod Kriváňom vo Východnej je vybavený TV s plochou obrazovkou a v každej izbe je súkromná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom. Obec je skvelým východiskovým bodom pre pešie túry do nasledovných regiónov: Spiš, Liptov, Vysoké a Nízke Tatry. Ubytovanie je vzdialené do 30 km od Liptovského Mikuláša aj Popradu a 22 km od Štrbského plesa. Zalyžovať si môžete v okolitých lyžiarskych areáloch vrátane Park Snow Štrbské Pleso, Ski centra Bačova Roveň, Ski centra a STIV Čertovice, Ski centra Opalisko alebo Jasnej.

Parkovanie Internet Upratovacie služby

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko