Slovensko
Menu
Online manuál

Chata Eden hodnotenie hodnotenie hodnotenie hodnotenie  

Makovického, 053 15 Hrabušice
Chata Eden

Ubytovanie Chata Eden sa nachádza v Hrabušiciach v oblasti Košický kraj 25 km od miesta Dobšinská ľadová jaskyňa. Ponúka bezplatné Wi-Fi, vybavenie na grilovanie, záhradu a bezplatné súkromné parkovisko. Vo všetkých ubytovacích jednotkách máte k dispozícii terasu s výhľadom na hory, kuchyňu s chladničkou a s rúrou, ako aj súkromnú kúpeľňu. K dispozícii je aj mikrovlnná rúra, sporák a rýchlovarná kanvica. Ak máte chuť preskúmať túto oblasť, v okolí sa môžete venovať turistike. Ubytovanie Chata Eden sa nachádza 33 km od miesta Spišský hrad a 50 km od miesta Chodník korunami stromov. Najbližšie letisko (Letisko Poprad-Tatry) je od ubytovania Chata Eden vzdialené 26 km.

Parkovanie Internet Vhodné pre domáce zvieratá

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko