Slovensko
Menu
Online manuál

Apartmán pri starom dube  

Dubová 1, 932 01 Veľký Meder
Apartmán pri starom dube

Ubytovanie Apartmán pri starom dube sa nachádza vo Veľkom Mederi v oblasti Nitriansky kraj 25 km od miesta Győr Basilica. Ponúka bezplatné Wi-Fi, vybavenie na grilovanie, záhradu a bezplatné súkromné parkovisko. Ubytovanie Apartmán pri starom dube hosťom ponúka terasu, výhľad na záhradu, priestor na posedenie, satelitnú TV s plochou obrazovkou, kompletne vybavenú kuchyňu, v ktorej môžu využívať chladničku a rúru, ako aj súkromnú kúpeľňu, kde majú k dispozícii sprchu a bezplatné toaletné potreby. K dispozícii je aj mikrovlnná rúra, sporák, kávovar a rýchlovarná kanvica. V tomto ubytovaní sa nachádza spoločenská miestnosť a v jeho blízkom okolí sa hostia môžu venovať turistike. Ubytovanie Apartmán pri starom dube sa nachádza 25 km od miesta Kaštieľ rodiny Amadeovcov a 26 km od miesta Győr Town Hall. Najbližšie letisko (Letisko M. R. Štefánika Bratislava) je od ubytovania Apartmán pri starom dube vzdialené 72 km.

Parkovanie Internet

Izby a ceny

Vek detí

Ľutujeme, v uvedenom termíne Vami vybrané zariadenie ubytovanie prostredníctvom Booking.com neposkytuje.

Prosíme Vás, nekontaktujte ubytovacie zariadenie, nakoľko zariadenie nemusí akceptovať platbu kartou Edenred cez platobný terminál.

Skúste zvoliť iný termín alebo vyhľadať iné ubytovacie zariadenie.

V prípade akýchkoľvek problémov týkajúcich sa ubytovacieho zariadenia, kontaktujte, prosím, helpdesk Booking.com alebo infolinku 02/686 226 40.

Mapa

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Všetky práva vyhradené © Edenred Slovensko